Wij bieden u deze diensten aan

  • Kopen & Verkopen Bekijk meer Kopen & Verkopen Bekijk meer
  • Ophaal service Bekijk meer Ophaal service Bekijk meer
  • Bedrijfsvoertuigen Bekijk meer Bedrijfsvoertuigen Bekijk meer
  • Reparaties Bekijk meer Reparaties Bekijk meer
  • APK Keuring Bekijk meer APK Keuring Bekijk meer

Kopen & Verkopen

Koop of verkoop uw auto

Wij verkopen allerhande soorten auto's die uiteraard in goede staat verkeren. Al onze auto's zijn APK gekeurd en kunnen meteen meegenomen worden door u. Wij garanderen u er veel plezier mee te hebben en weinig complicaties, wat dat betreft zijn wij erg transparant.

Tevens kopen wij alle voertuigen en kunnen deze tevens voor u ophalen indien u hiervoor niet in staat bent. Mocht u meer vragen hebben over het verkopen van uw auto en hoe deze in zijn werking gaat, schroomt u niet, en bel ons op het bovengenoemde nummer.

Buiten het verkopen aan ons en het kopen van ons kunt u ook uw auto verkopen VIA ons. Wij zorgen er voor dat al het administratieve gerompslomp u voorbij gaat. Tevens halen wij uiteraard het meest mooie bedrag uit uw auto, zodat u alleen maar hoeft te genieten. Vraag ons voor meer informatie.

OPHAAL SERVICE

Wij slepen uw voertuig naar waar u maar wilt

Wilt u uw voertuig verkopen aan ons maar bent u niet in staat om deze te brengen? Wij halen deze gratis voor u op zodat u er geen omkijken meer naar heeft. Dat is één van de diensten die wij onze klanten bieden, maar buiten het ophalen van uw verkochte voertuig bieden wij nog meer.

WIJ HALEN UW VOERTUIG GRATIS OP

Tevens kunnen wij u helpen het voertuig te verslepen indien uw auto na een ongeval midden op de weg staat en niet verplaatst kan worden, of als u panne heeft en niet naar de dichstbijzijnde garage kan komen. Wij helpen u graag verder op weg om toch bij uw bestemming te komen.

BEDRIJFSVOERTUIGEN

Veilige bedrijfsvoertuigen bij ons te huur

Wij verhuren allerhande bedrijfsvoertuigen, ieder voertuig kan een bepaalde taak aan en wij garanderen dat met onze vloot aan voertuigen u alle taken aan kunt. Onze voertuigen zijn goedkoop in huur en gekeurd voor iedere werkzaamheid, mocht u vragen hebben over welk voertuig het beste bij uw opdracht past dan kunt u ons uiteraard ten alle tijden bellen. Uiteraard zijn al onze voertuigen expliciet gekeurd op APK en grondig getest voor zware werkzaamheden.

Mocht u een kijkje willen nemen naar onze vloot aan voertuigen, dan kunt u uiteraard ook even een afspraak maken. Het van dichtbij bekijken van de voertuigen geeft toch iets meer vertrouwen dan het bekijken van een afbeelding. Wij begrijpen dit en willen u graag de kans geven deze te bekijken.

REPARATIES

Auto reparatie

Wij hebben een grote garage waar uw auto veilig gerepareerd kan worden. Er wordt aan veel gedacht, zo zijn wij groen bezig door het af laten halen van vuile olie, maken wij gebruik van groene energie en denken wij aan het milieu door alles te scheiden volgens de wetgeving.

Uiteraard zijn wij niet alleen bezig met het groen werken, maar bieden wij u ook veel keuzemogelijkheden in reparaties en onderhoud, denk hierbij aan grote en kleine beurten aan uw auto, het schoonmaken van uw auto en kleine/grote reparaties aan uw auto.

Uiteraard laten wij u niet staan en halen wij uw auto op als deze panne heeft. Wij nemen de auto mee naar onze garage en stellen u een offerte op voor de gehele reparatie. Zo staat u achteraf niet voor verassingen.

APK KEURING

Wij zijn RDW erkend en bieden u een veilige APK keuring

Buiten de standaard reparaties om zijn wij tevens RDW erkend en bieden wij u de mogelijkheid om bij ons uw auto APK te laten keuren. Zo kunt u veilig weer voor een heel jaar de weg op.

Wij lichten uiteraard al onze punten toe, mits deze aanwezig zijn. Wij proberen zo transparant mogelijk te zijn en overleggen iedere handeling met u. Weet u niet zeker wanneer uw APK keuring verloopt, dan kunt u op onze website de gratis APK keuringsdatum bekijken van uw voertuig. Ga naar APK datum